Стопкадри Нова ТвПрофесор Николай Овчаров направи взривяващ коментар на резултатите от

...
Стопкадри Нова ТвПрофесор Николай Овчаров направи взривяващ коментар на резултатите от
Коментари Харесай

Проф. Николай Овчаров: Гърците ни научиха на корупция за европроектите

Стопкадри Нова Тв

Професор Николай Овчаров направи взривяващ коментар на резултатите от международната ранглиста, съгласно които България заема предпоследно място в Европейския съюз и 67-о в света в борбата с корупцията.

През последните две години нашата страна е отчела положителни резултати в битката с корупцията, само че все пак се е изкачила единствено с две места нагоре.

Навряха ни някакъв закон „ Магнитски “, съгласно който се оказва, че един човек единствено по съмнение може да бъде наименуван подкупен, сподели проф. Овчаров в „ Пресечна точка “ по Нова Тв.

Три години се занимаваме с корупционни кавги, никой от които не е потвърден. Корупция ще има тогава, когато бъде потвърдена, защото знаете, че всеки е почтен до доказване на противното, добави той.



Според Овчаров, в случай че се погледнат картите в тази ранглиста, се вижда, че ние сме в един оранжев цвят дружно с Италия, Испания и  Гърция, където счита, че ни е мястото.

В Гърция била паднала корупцията малко и се изкачили на 59-о място. Наш наставник за корупцията беше Гърция. За влизането ни в Европейски Съюз и за европейските планове, когато ни учиха, тъй като аз съм извършил много европейски планове. Тогава гъркът ни учеше по какъв начин да се корумпираме непосредствено, сподели още Овчаров.

Последният счита, че и до ден сегашен корупцията в Гърция не е паднала с доста.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР